uzory

V Міжнародний форум пивоварів і рестораторів

12 квітня 2018 у заміському сімейному клубі «Трипільське сонце» відбувся V Міжнародний форум пивоварів і рестораторів. В рамках форуму відбувся майстер-клас для Шеф-кухарів пивних ресторанів від господині комплексу, міжнародного судді з кулінарії WACS, Леді Майстер-Шеф NIP Галини Лосєвої. 
Шеф-кухарі мали можливість прийняти участь у приготуванні фірмових страв Галини Іванівни Баранячих реберцях у м’яті та Мамалиги і звичайно ж скуштувати глінтвейн та Трипільську Хріновуху. Але ж справнім вінцем, стало приготування «Улюбленої страви Чінгіз-хана» - на живому вогні, у казані із прошарками каміння запікалася баранина, щедро здобрені цибулею та спеціями. Це страва стала головною серед розмаїття делікатесів під час святкового фуршету.

Вернуться