uzory

Впровадження у "Трипільському сонці" системи HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point)

Після тривалої підготовчої роботи, у якій був задіяний весь колектив заміського сімейного клубу «Трипільське сонце», на підприємстві було впроваджено систему HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), що підтверджено Свідоцтвом, виданим ТОВ «ІНТЕРСЕРТ-УКРАЇНА» за результатами проведеного експертами аудиту. Це велика подія для нас, тому що «Трипільське сонце» стало першим підприємством в Україні, що впровадило цю систему. Адже згідно Законодавства України, впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР є ОБОВ'ЯЗКОВИМ для всіх закладів громадського харчування до 1 січня 2019 року.
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point, або система - ХАССП) - це система управління безпечністю харчових продуктів. Вона виявляє, оцінює і контролює ризики, що представляють серйозну загрозу безпеці харчової продукції. Система ХАССП відповідає міжнародним нормам і правилам ведення господарської діяльності і дає можливість постійно і ретельно контролювати небезпечні фактори в вашому закладі громадського харчування. 
Система є основною моделлю управління, яка гарантує високу якість і безпеку виготовлених страв!
З більш детальною інформацією про систему HACCP, можете ознайомитися за посиланням www.haccp.fim.ua

 

Вернуться